Welcome!

FunSport ureaza bun venit tuturor pasionatilor de sport ...

We love sport!

Pe FunSport veti gasi cele mai noi stiri din lumea sportului!

FunBlog

Fii la curent cu cele mai noi stiri din lumea mondena,downloadeaza cele mai noi filme, participa la concursurile cu mega premii oferite de echipa noastra!Cu FunBlog nu te vei plictisi niciodata.Intra acum!

Prev Next

Si tu Brutus?......


Totata lumea stie ce este la moda acum,super razboiul nas-fin sau razboiul Dinamo-Steaua,dar de la ce au pornit de la toate acestea de la un jucator care se declara dinamovist dar de fapt este stelist,un jucator mai mare care Plesan care dupa parerea mea si acum nu stie cu cine a tinut cand era mic.

Paul Parvulescu se dovedeste un adevarat profesionist dupa spusele unor oameni,dar nu un adevarat om dupa parerea mea,este un jucator bun fara nici o discutie dar un om care lasa de dorit un profesionist adevarat nu ar fi spus niciodata ca va juca numai la o anumita echipa ca dupa sa plece la cea mai mare rivala,ce ar fi sa il vedem pe Messi la Real Madrid sau pe Ryan Giggs la liverpool?.Comparatiile de mai sus sunt de prisos deoarece el a ales deja dar nu cu inima cum a facut Marius Niculae ci a ales prin prisma celor 2-3 mii de euro in plus.
Dar vina chiar daca este in mare parte a lui se mai imparte in alte 2 parti la Dinamo si la Medias.
La dinamo probabil este clar de ce, cine vrea titlul nu se zgarceste la 100.000 de euro in lume nu am auzit asa ceva si ma ierte Dumnezeu nici prin Africa nu am auzit un asemenea lucru.Alt inculpat in cazul Pirvulescu este si conducerea lui Gaz Metan care nu ar fi trebuit sa tina ascunsa oferta Stelei pentru ca poate Dinamo ar fi plusat si la fel si Steaua si ar mai fi castigat ceva,in fine ei pierd.
Alta data sa fie atenti si oamenii care conduc nu trebuie sa ai steaua in frunte ca sa fi stelist e de ajuns sa fie pe cot.

2 Responses so far.

  1. Anonim says:

    este adevarat ca ai spus tu aici dar mai mare vina o au badea si savulescu

  2. Anonim says:

    esti b0u, fotbalistii joaca pe bani. culorile ros-albe nu-ti platesc facturile. oricum se desfiinteaza dinamo la ce datorii are