Welcome!

FunSport ureaza bun venit tuturor pasionatilor de sport ...

We love sport!

Pe FunSport veti gasi cele mai noi stiri din lumea sportului!

FunBlog

Fii la curent cu cele mai noi stiri din lumea mondena,downloadeaza cele mai noi filme, participa la concursurile cu mega premii oferite de echipa noastra!Cu FunBlog nu te vei plictisi niciodata.Intra acum!

Prev Next

TRANSFERURI ANGLIA!!


Ultimele transferuri facute de cluburile engleze amintesc ca perioada de transfer internationala sa terminat:

Chiar daca era dat 100% sigur, transferul lui Luis Suarez de la Ajax la Liverpool a fost facut oficial cu doar 2 ore inainte de expirarea perioadei de transferari si asta pentru ca au fost mici probleme cu actele cauzate de faptul ca Luis Suarez nu are cetatenie olandeza.

Bombele zilei au venit insa in ultimele 15 minute ale perioadei de transferari. Mai intai, Andy Carroll a ajuns la Liverpool pe o suma record platita de un club englez pentru un jucator din Anglia - 35 de milioane de lire sterline. Apoi Fernando Torres si David Luiz au semnat in ultimele minute ale perioadei de transferari cu Chelsea, transferurile lor fiind aproape sa cada din cauza intarzierilor - primul a ajuns pe Stamford Bridge pentru 50 de milioane de lire de la Liverpool iar fundasul brazilian le-a adus celor de la Benfica 21 de milioane de lire sterline in conturi!

A fost una dintre cele mai nebune perioade de transferari in Anglia, nu mai putin de 214 milioane de lire sterline platind cluburile pe achizitii! Ca o comparatie, in 2010 s-a platit doar 29 de milioane!
Capetele de afis din iarna asta sunt transferurile lui Darren Bent la Aston Villa, Edin Dzeko la Manchester City, Fernando Torres si David Luiz la Chelsea, Andy Carroll si Luis Suarez la Liverpool.

22.46 Luis Suarez, de la Ajax la Liverpool

23.08 Daniel Sturridge, de la Chelsea la Bolton (imprumut)

00.24 Giovani Dos Santos, de la Tottenham la Racing Santander (imprumut)

00.30 Eidur Gudjohnsen, de la Stoke la Fulham (imprumut)

00.45 David Luiz, de la Benfica la Chelsea (£21m, plus Nemanja Matic)

00.46 Sergei Kornilenko, de la Zenit St Petersburg la Blackpool (imprumut)

00.56 Andy Carroll, de la Newcastle la Liverpool (£35m)

00.59 Fernando Torres, de la Liverpool la Chelsea (£50m)

*Perioada de transferari s-a incheiat la ora 01 noaptea, ora Romaniei